Melania Trump svojim izgledom i stilom često plijeni pažnju javnosti, a u posljednjem televizijskom intervjuu pokazala je promjenu koju je napravila, a riječ je o novoj boji kose. Naime, prva dama Sjedinjenih Američkih Država dosad je kosu održavala u medenoj nijansi, a sada je odlučila prijeći u plavuše pa je kosu znatno posvijetlila. Njezina promjena odmah je zapela za oko obožavateljima, a osim što se pohvalila novom frizurom, Melanija je priznala koji joj dio njezina posla pada najteže.

'Najteže mi padaju oportunisti koji grade karijere na račun moga imena i imena moje obitelji. To su razni komičari, novinari, zabavljači... Problem je u tome što i oni pišu povijest, a u ovom slučaju ona nije istinita. Vole se fokusirati na tračeve i to mi jako smeta', iskreno je priznala 48-godišnjakinja koja je nedavno, također za CNN rekla da se smatra 'najzlostavljanijom osobom na svijetu'.

Supruga kontroverznog američkog predsjednika Donalda Trumpa svakodnevno je na meti medija, paparazzija i obožavatelja koji često pomno promatraju njezin odnos sa suprugom na javnim pojavljivanjima i prijemima. Iako je jedno vrijeme punila novinske stupce kritikama na račun ponašanja prema suprugu, Melania je u posljednje vrijeme sve prisnija s Donaldom, često se drže za ruku, a i posebnim odabirom modnih kombinacija, šminkom i frizurom, odaje kako joj je sve više stalo do posla koji radi. Upravo zbog toga, prva dama odlučila je javno reći što joj smeta, kao što je to učinila u posljednjem intervjuu.