U četvrtak navečer, igrači u modrom, na zagrebačkom stadionu Maksimir, svladali su Viktoriju Plzen i time otišli u osminu finala Europske lige. Povodom pobjede priredili su i veliko neočekivano slavlje kada su uletjeli u studio Arene Sporta dok je trener Nenad Bjelica davao izjavu te ga zalili šampanjcem, kao i voditeljicu emisije Milu Horvat i ostale goste među kojima je bio i Igor Štimac.

Naime, Mila je očito bila nespremna za ovakvo slavlje pa je vrisnula od iznenađenja. Nakon 'kupanja' šampanjcem, Dinamovci su uhvatili Bjelicu te ga podignuli u zrak skandirajući ime svog kluba, a Mila je dobila dres na poklon. 

Podsjećamo, uspješna voditeljica je prije tri godine otišla s HRT-a nakon trinaestogodišnje karijere te prešla na Hrvatsku nogometnu televiziju. 'Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila', rekla je tada.