Nakon što je sredinom siječnja ove godine opovrgnula nagađanja kako očekuje svoje prvo dijete, 26-godišnja pjevačica Miley Cyrus ponovno je pokrenula glasine o trudnoći. Naime, pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj zaljubljeno pozira sa suprugom, 29-godišnjim glumcem Liamom Hemsworthom te u opisu dala povoda za novu sumnju kako je trudna. 

'Mama i tata', napisala je mlada pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u crnoj haljinici koja vješto sakriva njezin trbuh, a obožavateljima nije trebalo dugo da na društvenim mrežama ponovno pokrenu raspravu kako Miley i suprug, za kojega se u tajnosti vjenčala u prosincu prošle godine, očekuju svoje prvo dijete.

Međutim, čestitkama je na kraj ubrzo stala i sama pjevačica, objavivši novu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom sportskom grudnjaku i ležernoj trenirci koji su dodatno istaknuli njezinu vitku liniju i naglašene trbušne mišiće. Objavivši ovu fotografiju, 26-godišnjakinja je na svoj način još jednom dala do znanja kako ona i suprug Liam još uvijek ne očekuju prinovu. 

Podsjećamo, kada su se početkom ove godine pojavile glasine kako Miley i Liam očekuju svoje prvo dijete, zbog košulje koja je nespretno naglasila pjevačičin trbuh, Miley je putem svog Twitter profila opovrgnula šuškanja. 'Drago mi je čuti da su svi tako sretni zbog nas, i mi smo sretni zbog nas, ali ipak još uvijek neće biti prinove. Mogu li me sada svi ostaviti na miru?', napisala je tada pjevačica.