Engleska pjevačica i glazbenica, 30-godišnja Adele, krajem prošle godine po treći je put proglašena najbogatijom mladom engleskom zvijezdom. Časopis Heat svake godine objavi popis najbogatijih slavnih osoba do 30 godina, a prema njemu je vrijednost koju posjeduje Adele procijenjena na 147.5 milijuna funti, što je više od milijardu kuna. No usprkos tome, Adelin otac Mark Evans i dalje radi kao dostavljač u kurirskoj službi, javlja britanski Daily Mail.

Pjevačicu je 55-godišnji Mark Evans napustio još kao dijete, a već godinama ne razgovaraju. Mark je navodno alkoholičar te bi više od svega želio izgladiti odnos s kćeri, no čini se da to neće ići tako lako. Svojedobno je za britanske medije izjavio kako je njegova kći imala problema sa strahom od napuštanja i da je to kočilo njihov odnos. 

'On ustvari ne vodi nikakakv život. Bio je vodoinstalater donedavno, sad je počeo dostavljati robu, ali slomljen je i prije svega bi želio biti djed i otac', ispričao je Daily mailu izvor blizak Evansu. Nagađalo se kako će Adele uzeti čak desetogodišnju pauzu od pjevanja, a sve kako bi provodila više vremena sa suprugom, 44-godišnjim Simonom Koneckijem,te se posvetila odgoju svoga sina, petogodišnjeg Angela Adkinsa. Ipak, vratila se u studio i zaradila milijune od svjetske turneje.