Američka glumica, 34-godišnja Gina Rodriguez, tijekom vikenda je izgovorila sudbonosna da zaručniku Joeu LiCicerou s kojim je u vezi posljednje dvije i pol godine. Zvijezda serije 'Djevica Jane' podijelila je s obožavateljima na Instagramu dirljivu videosnimku vjenčanja uz koju se zahvalila obitelji i prijateljima koji su omogućili da njezini snovi postanu stvarnost. 

'S tim jednim poljupcem dobili smo 100 novih članova obitelji', rekla je moja 9-godišnja nećakinja Mia. Hvala mojoj svekrvi za vjenčanje mojih snova. I ljudima iz sela koji su joj pomogli da se to ostvari! Posebno se zahvaljujemo našem prijatelju Justinu i mom novom bratu Michaelu što su me pjesmom otpratili do oltara. Mike, imaš glas anđela. Šaljem ljubav i našim snimateljima, planerici vjenčanja i geniju koji stoji iza prekrasnog cvijeća. Hvala našem prijatelju i fotografu, 4. svibnja 2019. je bio magičan', napisala je 34-godišnja glumica i za kraj poručila suprugu: 'Tvoja sam zauvijek'. 

Podsjećamo, u siječnju je glumica u jednom od intervjuu priznala kako razmatra ideju udaje u tajnosti pa čak i kako bi se vjenčanje moglo održati u dvorištu njihove kuće. 'Razmišljam da pobjegnemo. Toliko drame i posla ima oko vjenčanja. Želim samo da svi obave posao za mene, a da se ja pojavim, izgovorim zavjete i budem sretna', ispričala je tada 34-godišnja zvijezda serije 'Djevica Jane'.