Glumac Mark Wahlberg otac je troje djece, no za intervju u časopisu Vogue priznao je da mu nije uvijek lako. Naime, najteže se nosi s kćeri tinejdžericom Ellom Rae kojoj je 14 godina. 'Povremeno je jako teško. Ima puno vikanja, puno agresije i često čujem da sam najgori te da sam sve uništio', bio je iskren 47-godišnjak.

Priznao je da ga u teškim trenucima tješi to što je čuo od prijatelja da je to prolazna faza te da djeca ponovno ostvare bliskost s roditeljima iako su oni u ovim godinama djeci samo smetnja.

Osim tinejdžerskog buntovništva, Mark i njegova supruga Rhea Durham, s kojom je u braku od 2009. godine imaju pune ruke posla i s ostalo troje djece - osmogodišnjom kćeri Grace Margaret, desetogodišnjim sinom Brendanom Josephom te 12-godišnjim Michaelom. Mark je priznao i kako se pribojava tinejdžerskih godina svoje najmlađe kćeri, ali je dodao da ga tješi to što ona ima svoju zanimaciju. 'Ona obožava konje i jako je usredotočena na to, nadam se do svoje 30. godine, pa neću imati problema s dečkima koji se motaju oko nje', našalio se simpatični glumac.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on