Američki glumac, 39-godišnji Channing Tatum, podijelio je na Instagramu sumnje da je prisluškivan i to od strane astrološke aplikacije koju ima instaliranu na mobitelu. Riječ je o aplikaciji koja tvrdi da ljudima pomaže 'bolje razumjeti sebe i povezati se s drugima na dubljoj razini'. Otkako je to izjavio, aplikacija je dobila još veću popularnost, a zbog silnog interesa ljudi, srušili su im se serveri.

'Kako znaš ono što znaš o meni Pattern? Morate mi reći kako znate sve to jer ne znam želim li ja to znati. Ne znam treba li itko znati sve to', rekao je Channing u videu koji je objavio. 'Jučer sam bio na terapiji. Da, idem psihijatru i smatram da bi svima to dobro došlo. Uglavnom, dobio sam obavijest od aplikacije, koja je u svojoj astrološkoj prognozi upotrijebila iste riječi koje smo izgovorili tijekom seanse. Prisluškuje li me mobitel? Pattern, prisluškuješ li što pričam', obraćao se glumac osnivačima spomenute aplikacije i rekao im da ga moraju kontaktirati jer zahtijeva odgovore.

U komentaru napisanom u ime tvrtke stajalo je: 'Pozdrav Channing, mogao si nas upozoriti da nam planiraš srušiti servere. Netko od nadležnih će ti se ubrzo javiti'. 'Imamo o mnogo čemu razgovarati i vjerujte da ću učiniti sve da vas uništim sve dok ne dobijem odgovore', odgovorio im je glumac.