Story radio
Početna Celebrity 1164 prikaza 15. svibnja 2019.

Milla Jovovich priznala da je imala pobačaj

Profimedia.

Glumica otkrila užasne detalje

Nekadašnja manekenka i glumica Milla Jovovich šokirala je pratitelje na Instagramu kada je u iskrenoj objavi priznala kako je prije dvije godine imala pobačaj. Lijepa 43-godišnjakinja emotivno je progovorila o jednom od najtežih razdoblja u životu te poslala snažnu poruku. 'Ne volim se baviti politikom i pokušavam to učiniti samo ako stvarno treba, a ovo je jedan od tih trenutaka. Ako netko ne želi nastaviti čitati, upozoreni ste', započela je glumica te otkrila tajnu koju je čuvala sve do sada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

'Naša prava kao žena na mogućnost sigurnih pobačaja od strane iskusnih liječnika ponovno su na kocki. Prošlog utorka guverner Georgije Brian Kemp potpisao je zakon koji zabranjuje sve pobačaje nakon šest tjedana (prije nego što većina žena uopće shvati da su trudne) uključujući slučajeve silovanja i incesta. Ta odluka Georgiju čini šestom državom koja je donijela tako restriktivnu zabranu abortusa nakon šest tjedana, pridruživši se Ohiou, Mississippiju, Kentuckyju, Iowi i Sjevernoj Dakoti. Ti zakoni još nisu usvojeni, ali zakonodavci u tim državama pokušavaju to učiniti. Pobačaj je dovoljno težak za žene na emocionalnoj razini i  ne mora se još dodatno otežavati provodeći ga u potencijalno nesigurnim i nehigijenskim uvjetima. Sama sam imala hitan pobačaj prije dvije godine. Bila sam trudna četiri mjeseca i snimala sam na lokaciji u istočnoj Europi. Otišla sam na pregled i rekli su mi da moram biti budna tijekom cijelog postupka', priznala je Milla te ispričala detalje užasnog iskustva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

'Bilo je to jedno od najstrašnijih iskustava kroz koje sam ikada prošla. Kada pomislim na činjenicu da se žene mogu suočiti s abortusima u još gorem stanju nego što sam to ja učinila, a sve zbog novih zakona, moj se želudac okreće. Povukla sam se u jednu od najgorih depresija u svom životu i morala sam jako teško raditi kako bih pronašla izlaz iz svega. Napravila sam pauzu u karijeri. Mjesecima sam se izolirala i trudila se ostati snažna za svoje dvoje djeca. Počela sam vrtlariti, jesti zdravije i svakodnevno odlaziti u teretanu jer nisam željela završiti na antidepresivima, osim ako nisam pokušala svaku alternativu. Hvala Bogu da sam uspjela pronaći izlaz iz tog osobnog pakla bez okretanja lijekovima, ali sjećanje na ono kroz što sam prošla i što sam izgubila bit će sa mnom do dana kad umrem. Pobačaj je prava noćna mora. Nijedna žena ne želi proći kroz to. Ali moramo se boriti kako bismo osigurali da naša prava budu sačuvana. Nikada nisam htjela govoriti o ovom iskustvu, ali u ovom slučaju ne mogu šutjeti', završila je svoje potresno svjedočanstvo 43-godišnja glumica koja je majka 11-godišnje Ever Gabo te petogodišnje Dashiel Edan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Komentari