Miranda Viđak, naše gore list koja već dugi niz godina karijeru gradi u SAD-u, nakon dugogodišnje medijske šutnje, progovorila je za Story.hr. Rođena Splićanka, koju naša javnosti pamti i po dugogodišnjoj vezi sa srpskim glumcem Stefanom Kapičićem, preko bare već godinama gadi impresivnu karijeru.

'Dizajner sam i kreativni direktor svojeg brenda MOODYTWIN, i taj posao radim već osam godina. Poprilično je intenzivan i zahtjevan, pa mi zaokuplja većinu vremena. Često moram uskočiti u više pozicija, radim i u prodaji, bavim se marketing, aktivna sam na socijalnim mrežama', rekla nam je Miranda i objasnila točan princip rada.

'Radim po nečestom poslovni modelu u modnoj industriji, što znači da ne radim sezone, već se baziram po principu - see now buy now, I made to order. To znači da se svaki model mora brzo izraditi I još brže izbaciti. Osim brenda, suosnivač sam kreativnog studija RHAW gdje s grupom stručnjaka radim brending, web dizajn, grafiku i originalan kreativni kontent za druge kompanije, brendove, bendove, glumce, pjevače. Radim puno, ali me svaka vrsta kreativnog stvaranja ispunjava i puni energijom', ispričala nam je svestrana Miranda.

Trenutno živi u Los Angelesu, u koji se prije osam godina preselila iz New Yorka, i nije požalila. 'Kako živim u Los Angelesu, uopće nemam potrebu ići na odmor ili na more, zato što to mogu tijekom cijele godine. Kada sam živjela u NY, mjesec - dva odmora i plaže mi je bilo prijeko potrebno za punjenje baterije, ali sada kada sam u Los Angelesu, svaki slobodni trenutak putujem u New York. Tamo se mentalno “napunim”. U zadnje vrijeme odlazim često u San Francisco, volim taj grad i ljude koji su u tehnologiji.  Fascinira me ono što stvaraju. Odmor za mene je zapravo svaki trenutak kad nisam na kompjuteru', iskreno je priznala.

Dodala je kako jedva čeka jesen, koju tradicionalno provodi u New Yorku, gdje zajedno s društvom s fakulteta odlazi na revije Fashion Weeka, posjećuju izložbe, odlaze na evente i partije. 'Do tada već završim svoje nove modele, tako da imam obavezu samo plasirati vizuale. To vrijeme mi je najdraže u godini', dodala je.

I za kraj, razgovor nismo mogli završiti a da se ne dotaknemo ljubavi. Miranda nam je odala kako postoji posebna osoba u njezinom životu, no tko je novi odabranik njezina srca, sačuvala je samo za sebe.

Miranda Viđak: 'Postoji posebna osoba u mojem životu'
Story 

Foto: Privatni album