'Ljubav je prokleta, al' zato su tu male stvari', stihovi su Elementala koji utjelovljuju antivalentinovski duh na najbolji mogući način, a nedavno održanom koncertu u Boćarskom domu Remi, Shot, Vida, Koni, Erol, Ivan i Zanoški poručili su upravo to, pokazali su srednji prst ljubavi. 

Iako jesu održali koncert povodom 'antivalentinova', prvi nakon slavljeničkog koncerta u Tvornici kulture, na njihovoj pozornici svakako se osjeti ljubav. 'Mi smo uvijek anti, taj smo bend koji voli dobru zezanciju, a Antivalentinovo je prije svega dobra zezancija', rekla je kroz smijeh. Upravo iz tog razloga popričali smo s Mirelom Priselac Remi, frontmenicom benda koja je osobno, bez obzira na duh u kojem su nastupili, velika obožavateljica ljubavi i današnjeg dana. 

'Ja sam zapravo dosta 'zagrijana' za ideju Valentinova i meni se sviđa da postoji taj jedan dan u godini kada slavimo ljubav. Ne mislim da je išta loše u tome da parovi odlaze na večere i da se međusobno darivaju sa slatkim sitnicama, ali u problemu si ako je tvoj partner ili partnerica jedino na Valentinovo prema tebi pažljiv ili pažljiva. Stanje pažljivosti, ljubavi i obzirnosti je nešto što bi trebali gurati cijelu godinu, a ne samo taj dan, ali lijepo je da se to još posebno naglasi na današnji dan. Lijepo je da u veljači imamo nešto za slaviti, ako ništa drugo', započela je svoju priču Remi.

Iako ona svoju drugu polovicu nije pronašla, ljubav je svakako pronašla, i to onu najvažniju, ljubav prema sebi koju je godinama marljivo gradila. 'Danas ću proslaviti ljubav prema samoj sebi jer mislim da je to temelj svake ljubavi. Da cijeniš, voliš i poštuješ sebe i da znaš postaviti svoje granice. Zbog toga ću danas otići na koktelčić, pa nakon toga na večeru, a dan ću završili koncertom. Počastiti ću sama sebe i uživati u tome', ponosno je zaključila.