Novinarka Mirjana Hrga oduvijek je bila jedno od omiljenih televizijskih lica, no otkako je otišla s RTL-a potpuno se povukla iz javnosti. Svjetla reflektora zamijenila je pogledom na Jadransko more, a gradsku vrevu sto godina starom kućom na Lošinju koju je adaptirala i odlučila iznajmljivati za odmor. Na Lošinju ne uživa sama, već sa suprugom, odvjetnikom Stašom Stefanovićem kojeg je upoznala kada je pratila jedan slučaj,  a zatim ga je angažirala prilikom razvoda prvog braka.

Iako ne voli govoriti o privatnom životu, kao ni davati intervjue, samo za Story.hr progovorila je o mogućem povratku na male ekrane te nam je otkrila kako danas izgleda njezina svakodnevica.

'Drago mi je kada mi ljudi govore da se moram vratiti na male ekrane. Doživljavam to kao najveću nagradu za svoj rad, ali ja stvarno ne osjećam da bih to trebala učiniti. Štoviše. Sve sam sigurnija da sam dobro odlučila kada sam se povukla s televizije', rekla nam je Mirjana i otkrila kako ipak ima dana kad joj srce zatitra pri pomisli na bivši posao zbog čega nije potpuno otpisala povratak na male ekrane.

'Neka to ostane tračak stare strasti i nešto kao otvorena vrata za povratak, ako ikada više to poželim', kaže Mirjana kojoj, iako uživa u svojoj svakodnevici, dan ponekad prekratko traje.

'Imam puno obveza, napokon se družim sa svojim prijateljima onako kako ja to volim i zapravo sve niti ne stignem. Radim i na jednom projektu koji me jako veseli, ali prerano je o tome pričati', rekla je.

Za kraj, iako tajnovito, otkrila nam je kako joj je jako lijepo u braku sa suprugom za kojeg se udala 2015. godine nakon dvije godine veze. 'Ne volim pričati o braku jer se bojim kada bih rekla da mi je baš onako kako treba biti, da bi me sudbina sačekala iza ugla. Zato šutim i uživam', zaključila je s osmijehom.