Story radio
Početna Celebrity 28795 prikaza 03. prosinca 2018.

Mirna Berend o novoj ljubavi

Pixsell/Borna Filić.

Bivša HRT-ova voditeljica za Story.hr otvoreno o novom početku

Bivša voditeljica Mirna Berend svakako je zapamćena kao jedno od najprepoznatljivijih lica HRT-a, a danas se aktivno bavi promocijom vlastite linije nakita od poludragog kamenja 'Anđeli' i kozmetike pod nazivom 'Anđeoska krema by Mirna Berend'. Za Story.hr bivša voditeljica otkrila je pokoju tajnu o svojoj kozmetici na prirodnoj bazi te nedostaju li joj mali ekrani. 

Vlastite linije nakita i kozmetičkih preparata sve su popularnije među javnim osobama pa smo Mirnu upitali što ju je potaknulo da započne vlastitu liniju kozmetike: 'Prvenstveno bih htjela naglasiti kako se sve više vraćamo našim bakama i prirodnim receptima, posebno zbog štetnosti okruženja i sastojaka kozmetike', rekla je te dodala kako kad nije mogla pronaći ono što odgovara njenoj koži, odlučila kreirati kreme koje će pomoći svakome tko se bori s problematičnom kožom.

 | Author: Facebook Screenshot Facebook Screenshot.

'Anđeoska krema bila je prva u nizu, nakon čega su izašle i anti-age kreme: 'Uskoro dolaze još dva proizvoda, od kojih je jedan piling za usne. Današnji ruževi previše isušuju pa je tako nastala ideja za lansiranjem pilinga', govori nam Mirna i dodaje kako je oduševljena pozitivnim komentarima svojih kupaca. U razgovoru nam je rekla kako joj se javljaju zadovoljne klijentice koje probleme s kožom nisu uspjele riješiti ni sa skupljim preparatima, a smatra kako je najbolja reklama iskrena preporuka zadovoljne klijentice. 

Na pitanje može li odati koju tajnu mladolikog izgleda odgovara: 'Priznajem da se ni sa čim nisam namazala do svoje 40.-te godine, osim šminke u poslovne prilike. Oduvijek sam održavala prirodan izgled te se trudila da koristim što manje preparata koji nisu prirodni', rekla je. 

Nismo se mogli ne osvrnuti na Mirninu dugogodišnju karijeru na malim ekranima pa smo ju upitali nedostaje li joj voditeljski posao: 'Smatram da sam ispunila sve što se u jednoj voditeljskoj karijeri može ispuniti, došla sam do svog vrhnuca karijere i trenutno ne postoji niti jedan televizijski format koji bi zadovoljio moje poslovne apetite i ambicije', iskreno je odgovorila te dodala kako je još uvijek u redovitom kontaktu sa svojim obožavateljima i klijentima preko društvenih mreža.

'Svakodnevno se čujem, dopisujem sa svima koji kupe moje prizvode, ali i ljudima koji samo žele popričati. Tako otvorimo teme međuljudskih odnosa, ljubavi, ponekad i problema, pa bude i suza, ali i smijeha... Sve je to život, i drago mi je da postoje kanali preko kojih mogu pričati i ostati u kontaktu sa svojom publikom', zaključila je. 

Komentari