Niske temperature i svakodnevna kiša definitivno su iznenadili mnogobrojne Zagrepčane i one koji su se našli u metropoli posljednjih dana. Loše vrijeme u ovo doba godine nitko nije očekivao, a mnogi su nevoljko iz ormara izvukli zimsku odjeću i lepršave haljinice zamijenili debelim kaputima. Jedna od pobornica proljeća svakako je i voditeljica Tv Binga na HRT2, 40-godišnja Mirna Maras Batinić, koja nam je u razgovoru otkrila kako se ona bori s lošim vremenom.

'Ne odgovara mi ovo vrijeme, ali nadam se da će uskoro biti ljepše. Pratim prognozu i nadam se suncu', ispričala nam je Mirna koja se početkom proljeća pohvalila pratiteljima na Instagramu kako je pronašla novi hobi u vrtlarenju te stoga ne čudi da nam se požalila kako nije ljubitelj kiše, ali isto tako ne dopušta da loše vrijeme utječe na njezino raspoloženje. 

Također, lijepa voditeljica, koja nam je prije nekoliko mjeseci otkrila kako najviše voli upravo sunčane dane jer ih koristi za obiteljska druženja i šetnje s djecom u prirodi, ispričala nam je kako krati vrijeme u ove tmurne i kišne dane. 'Dane provodim na poslu i kod kuće jer vrijeme trenutno ne dopušta drugačije', objasnila je mama dvogodišnje Meri i devetogodišnjeg Nike te za kraj otkrila kako i ovo nesvakidašnje proljetno vrijeme provodi s djecom. 'Nemamo nekakve posebne aktivnosti baš za ove kišne dane, najčešće je to igranje u kući, plesanje, pjevanje i čekanje da se vrati sunce', rekla je voditeljica.