Story radio
Početna Celebrity 2387 prikaza 15. svibnja 2019.

Mirna Maras Batinić: 'Protiv kiše se borim plesom'

instagram screenshot.

Pronašla je rješenje

Niske temperature i svakodnevna kiša definitivno su iznenadili mnogobrojne Zagrepčane i one koji su se našli u metropoli posljednjih dana. Loše vrijeme u ovo doba godine nitko nije očekivao, a mnogi su nevoljko iz ormara izvukli zimsku odjeću i lepršave haljinice zamijenili debelim kaputima. Jedna od pobornica proljeća svakako je i voditeljica Tv Binga na HRT2, 40-godišnja Mirna Maras Batinić, koja nam je u razgovoru otkrila kako se ona bori s lošim vremenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

'Ne odgovara mi ovo vrijeme, ali nadam se da će uskoro biti ljepše. Pratim prognozu i nadam se suncu', ispričala nam je Mirna koja se početkom proljeća pohvalila pratiteljima na Instagramu kako je pronašla novi hobi u vrtlarenju te stoga ne čudi da nam se požalila kako nije ljubitelj kiše, ali isto tako ne dopušta da loše vrijeme utječe na njezino raspoloženje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Također, lijepa voditeljica, koja nam je prije nekoliko mjeseci otkrila kako najviše voli upravo sunčane dane jer ih koristi za obiteljska druženja i šetnje s djecom u prirodi, ispričala nam je kako krati vrijeme u ove tmurne i kišne dane. 'Dane provodim na poslu i kod kuće jer vrijeme trenutno ne dopušta drugačije', objasnila je mama dvogodišnje Meri i devetogodišnjeg Nike te za kraj otkrila kako i ovo nesvakidašnje proljetno vrijeme provodi s djecom. 'Nemamo nekakve posebne aktivnosti baš za ove kišne dane, najčešće je to igranje u kući, plesanje, pjevanje i čekanje da se vrati sunce', rekla je voditeljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Komentari