Mirna Maras Batinić uživa u svom najljepšem periodu u životu. Nakon što se udala za voljenog muškarca, Željka Batinića, i rodila drugo dijete, ne skida osmijeh s lica. Njihova kći Meri sada ima nešto više od godinu i pol, a voditeljica se svakodnevno raduje gledajući kako njezina princeza raste i uči nove stvari.
Tako je jutros ponovno zatekla kćer u neočekivanoj situaciji koja ju je toliko oduševila da ju je morala podijeliti s obožavateljima na društvenim mrežama. 'Nađem ih ovako', napisala je Mirna u opisu fotografija koje prikazuju njezinog supruga kako sjedi za klavijaturama s Meri u krilu i svira, dok mu ona 'pomaže' stiščući tipke. Mirna se jučer pohvalila kako je s obitelji otputovala u Šibenik, a fotografije njezine kćeri za klavirom dodatna su potvrda kako simpatiča plavuša zaista uživa u vikendu u društvu najmilijih.
Podsjetimo, Mirna i Željko pred oltar su stali 2016. godine, a u ožujku 2017. dobili su malenu Meri. Prinovi se izrazito veselio i Mirnin osmogodišnji sinčić Niko kojeg ima iz braka s Marijom Valentićem.

Foto: Instagram