Mirna Medaković Stepinac i njezin suprug Hrvoje roditelji su blizanki Kaje i Zore koje su nedavno krenule u vrtić. Tijekom vikenda kada je obitelj na okupu bez obaveza koje ih udaljavaju, Mirna svaki trenutak provodi sa svojim žabicama, kako ih zove od milja, a otkrila je i kako se djevojčice zabavljaju nakon ručka.

Naime, objavila je fotografiju koja je zabilježila simpatičan trenutak u kojem Kaja svojoj sestrici gura prst u uho. 'Kad si gotov s ručkom, gurni sestri prst u uho', napisala je Mirna pored fotografije i nasmijala svoje brojne prijatelje i pratitelje. Ovaj simpatičan odnos sestara odmah je pokrenuo raspravu, pa su u komentarima krenule razne šale na njihov račun.

'Je li ga je poslinila prije guranja u uho? Mi smo to stalno radili u školi', 'Igre bez granica. Preslatke curice' i 'Veliš da je Zora ipak malo bolja prema Kaji, vidi se na slici. Zora Kaji nebi gurala prst u uho', samo su neki od komentara na Mirnine blizanke.

Budući da su njihove curice sada veće te idu u vrtić, Mirna i njezin suprug stignu neko vrijeme izdvojiti za sebe. 'Nakon početnog šoka, jer kao novi roditelji nismo znali što nas čeka, sada je sve odlično. Hrvoje i ja stignemo se posvetiti jedan drugome. Sve polako sjeda na svoje mjesto, iako će njih dvije još dugo biti potpuno ovisne o nama', rekla je glumica još u lipnju.