Za domaću glumicu Mirnu Medaković Stepinac, ljeto je već počelo. Posljednjih dana u malenoj obitelji, koju je ostvarila sa suprugom Hrvojem Stepincem, sve je usmjereno na plažu i uživanje u morskim radostima. Za Story.hr nam je otkrila kako provode slobodno vrijeme, ali i kako se dobro zaštititi od sunca te koje proizvode nikako ostaviti kod kuće.


'Od kad sam mama, puno vremena provodimo vani na zraku. Cure uživaju u kupanju, igranju s kanticama i lopaticama te u 'premještanju' mora i kamenčića na plaži', ispričala nam je Mirna. Kako bi zaštitila djevojčice, koristi kreme s najvećim zaštitnim faktorom. 'Za zaštitu od sunca, isključivo proizvode s faktorom 50 te nismo na plaži od 12-16 nikada. Kosu i tijelo im i dalje perem s nježnim dječjim proizvodima', rekla nam je. 

Proizvodi bez kojih ova 34-godišnja mama ne odlazi na plažu su neizostavna krema za sunčanje, termalna vodica u spreju, ali i boca obične hladne vode, koji su nužni za preživljavanje ovih visokih temperatura. 'Olival krema za sunčanje s faktorom 30 i njihov novi proizvod za brže tamnjenje, pekmez Super mrkva, lagani gel za tuširanje, s kojim se mogu više puta dnevno istuširati bez isušivanja kože i gel aloe vere za mazanje uboda i malih porezotina', bila je specifična u odabiru i nadodala: 'Na ljetovanju nemam rutinu jer si dozvolim da ispadnem iz rutine dok sam na godišnjem odmoru'. Upravo zbog toga, izbjegava šminkanje. Kako sama kaže, kada se i našminka, radi se o malo rumenila i maskare, dok puder po ljetnim vrućinama, izbjegava.