Glumica Mirna Medakovi Stepinac je postala majka blizanki u travnju 2017. godine. Inače često dijeli na svojim društvenim mrežama slatke anegdote majčinstva, stoga smo je odlučili kontaktirati kako bi je pitali koliko se njen život promijenio nakon što su u njega ušle Kaja i Zora.

'Ove godine je za blagdane bilo puno ljepše i zabavnije nego prošle, bile su fascinirane velikim jelkama i ukrasima, kuglicama, lampicama. Još ne kuže, zašto je bilo toliko darova, iako se nisu bunile. Mislim da su bile jako uzbuđene svih blagdanskih dana da su lošije spavale, tako da smo Hrvoje i ja padali s nogu od umora' otkrila je samo za Story.hr Mirna.

Život se svima okrene kada dođe do velikih promjena, posebno kada u njega uđe dijete. No, Mirna i Hrvoje su dobili duplu dozu promjena. 'U potpunosti nam se život podredio od kako imamo djecu, ostalo je jedno 10% mog prijašnjeg života. Većinu dana je sve podređeno curama, ali se ne žalim, sretna sam što su nam obogatile život, iako nije u svakom trenutku idealno' ispričala je.

Usklađivanje poslovnih i obiteljskih obaveza ponekad je vrlo teško, no Mirna nam objašnjava kako za sada sve uspijevaju jer trenutno ne radi puno, a cure idu u vrtić. Također su tu i bake te djedovi koji ponekad spašavaju situaciju. No, ono što većinu Mirninih obožavatelja zanima, a to je planira li se vratiti uskoro u veći angažman. 'Ja se nadam, ali to ne ovisi toliko o meni nego o poslodavcu, ali, da, voljela bih više raditi' istaknula je. 

Kraj punih ruku posla s dvije blizanke, pravo je pitanje koliko Mirna ima vremena za sebe, a posebno za ženske užitke poput šminkanja. 'Imam malo vremena za sebe, ali si ga priuštim, smatram da je to zdravo i za mene i za supruga, da nismo isključivo roditelji. Možda je bolje pitanje, izađem li našminkana ponekad?' kroz smijem nam je ispričala te nadodala da izađe i našminkana i nenašminkana kao prije, a to sve ovisi o tome što zahtjeva situacija.