Glumica Mirna Medaković Stepinac se nakon ljetnih avantura sa svojom obitelji, mužem Hrvojem i blizankama Kajom i Zorom, vratila u Zagreb gdje se napokon može posvetiti svojim poslovnim obavezama. Naime, simpatična Mirna je za Story.hr otkrila kako njezine kćeri prolaze kroz važan period u životu. Malene žabice, kako ih glumica od milja zove, krenule su u vrtić, a Mirna nam je otkrila kako podnose razdvojenost od obitelji i što ovaj događaj znači za nju.

'Cure su krenule u vrtić i ja sam se tome jako veselila. Meni to nije teško palo jer ću napokon imati malo vremena za sebe. Moj tata i moja svekrva, koji su često pomagali i uskakali će isto malo odahnuti. Tete mi se sviđaju, a mislim da će i one uživati kad shvate da im je tamo dobro jer će upoznati puno prijatelja', rekla nam je Mirna i dodala kako su cure u vrtić krenule prije dva tjedna.

'Ova dva tjedna koliko idu u vrtić, tjedan dana nisu išle jer su se razbolile tako da su mi malo poremitile planove. Ja sam mislila da će one ujutro biti u vrtiću dok ja obavljam sve svoje obaveze, no ipak je ispalo tako da smo nas tri opet zajedno bile doma', rekla je Mirna kroz smijeh.

Srećom, Kaja i Zora su se brzo opravile te od ovog ponedjeljka ponovno idu u vrtić, a kako blizanke zajedno prolaze kroz velike promjene, cijeli proces prilagodbe je puno lakši.

'Pa ja mislim da im je lakše. Prvi put kad su ostale same, Kaja je malo plakala, a Zora joj je donosila vodu i tješila ju. Sigurno im je ljepše i lakše prolaziti kroz ovaj prijelazni period.', zaključila je glumica koja će se sada napokon moći posvetiti svojim poslovnim obavezama i vratiti se glumi.