Filmska, televizijska i kazališna glumica, Mirna Medaković Stepinac je po prvi put nakon porođaja pokazala svoju zavidnu figuru u bikiniju kada je s pratiteljima na Instagram profilu podijelila fotografiju s ljetovanja. Glumica je u društvu svoje dvije kćeri blizanke Kaje i Zore pozirala na plaži u opuštenom, ljetnom izdanju. Osim što su se brojni obožavatelji raznježili prizorom malenih djevojčica ogrnutih u ručnike, mnogi su pohvalili i njezinu vitku liniju. 

'Toliko ljubavi i ljepote na jednoj slici', 'Prekrasne curice, a i mama', 'Kako su slatkiši, male, medene djevojčice i mama. Divna slika', samo su neki od komentara kojima su Mirnini obožavatelji nahvalili ovaj lijepi prizor majke i njezinih kćeri. Fotografijama nisu mogle odoljeti ni brojne osobe iz svijeta slavnih poput Tatjane Jurić i Petre Kurtele koje su također iskazale svoje divljenje. 

Mirna i njezin suprug Hrvoje, prekrasne djevojčice dobili su prije nešto više od godinu dana, odnosno tri godine nakon što sto su stupili u brak. Nakon godinu dana provedenih uz blizanke, Mirna se polako vratila poslovnim obavezama koje su joj, kako kaže, unatoč neupitnoj ljubavi prema njezinim ‘žabicama’, kako kćeri od milja voli nazivati, silno nedostajale.