Glumica Mirna Medaković Stepinac je postala majka blizanki Kaje i Zore u travnju 2017. godine. Inače često dijeli na svojim društvenim mrežama slatke anegdote majčinstva i intimne obiteljske trenutke u kojima uživa, no ovaj put je osvježila svoj Instagram profil potpuno drugačijom objavom. 'Fotkala sam se sama, jučer kod Superice, kod pošte. Nemam niti jednu svoju fotku, sve djeca i muž. Može li djelić prijašnjeg života natrag?', napisala je kroz smijeh simpatična Mirna.

Život se svima okrene kada dođe do velikih promjena, posebno kada u njega uđu djeca. 'U potpunosti nam se život podredio djeci od kad ih imamo, ostalo je jedno 10% mog prijašnjeg života. Većinu dana je sve podređeno curama, ali se ne žalim, sretna sam što su nam obogatile život, iako nije u svakom trenutku idealno', ispričala je nedavno za Story.hr.

Mirna je dodala kako je usklađivanje poslovnih i obiteljskih obaveza ponekad je vrlo teško, no za sada sve uspijevaju jer trenutno ne radi puno, a cure idu u vrtić. Također su tu i bake te djedovi koji ponekad spašavaju situaciju.