HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić, jučer je proslavila suprugov 57. rođendan. Arhitekt Zoran Zidarić i Mirna u braku su već 25 godina, a proslave rođendana i godišnjica obično obilježavaju na putovanjima. Ovoga puta simpatična voditeljica je odlučila iznenaditi svoga supruga te mu prirediti zabavu u njihovom domu. Za Story.hr je ispričala kako je prošla proslava te koji je poklon posebno oduševio Zorana. 

'Nisam ovo dugo planirala. Mislili smo proslaviti za vikend samo uz par prijatelja s obzirom da rođendan nije okrugli, a opet sam ga htjela nekako iznenaditi kada dodje s posla. Na brzinu smo se organizirali, pozvali par prijatelja i najužu obitelj', otkrila nam je lijepa novinarka.

'Odlično je ispalo, običan kišni ponedjeljak i gužva na poslu pretvorili su se u divno slavlje. Zoran zbilja nije ništa očekivao, tako da je bio baš oduševljen kada su ga dočekali svi njegovi najdraži ljudi', rekla nam je Mirna te usput otkrila koji je poklon najviše razveselio njenog supruga. 

HTV-ova novinarka je zaključila kako je danas teško pronaći poklon koji nije samo materijalan, poklon koji ipak dira u dušu i pokazuje  koliko vam je zapravo stalo. 'To je definitivno bio poklon kojeg je pripremio naš najstariji sin. Naime, prije nekog vremena moj suprug je među starim stvarima pronašao sliku koju je naslikao kao mladi student arhitekture svome ocu za 50. rođendan. Njegov otac bio je poznati glumac, Krešimir Zidarić, koji je u to vrijeme igrao ulogu negativca Bukare u predstavi i filmu 'Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj'. Zoran mu je tada odlučio pokloniti sliku na kojoj je njegov otac prikazan baš u ulozi svog života. Naš sin dosjetio se odlične ideje sa svojom djevojkom te odlučio napraviti repliku te slike samo sa Zoranom na njoj', ispričala nam je uvijek nasmijana voditeljica. 

Već znamo da su se Mirna i Zoran upoznali još 1992. godine na Olimpijskim igrama u Barceloni. Ponosni su roditelji dvojice sinova.  Mirna je nedavno proslavila svoj četrdeset deveti rođendan u društvu obitelji na Zanzibaru, a samo za Story.hr iskreno je priznala što joj je najviše uljepšalo proslavu. 'Najljepši poklon bila mi je obitelj na okupu i ma koliko to zvučalo kao klišej jedino to me iskonski usrećuje. Sve ostalo je prolaznog karaktera', zaključila je HRT-ova voditeljica tada.