Zadarski pjevač, 60-godišnji Mladen Grdović u srijedu je priveden na Prekršajni sud u Zadru zbog nasilja u obitelji, piše 24sata. Dodaje i kako su Iz zadarske policije poručili da je podignuta optužnica, ali detalji još uvijek nisu poznati.

Grdović je navodno u utorak u Ulici Matije Gupca u Zadru, verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu, a na meti mu se našla i bliska prijateljica supruge prema kojoj se drsko ponašao. 

Njegov brak sa suprugom Brankicom nekoliko je puta bio na kušnji zbog preljuba, ali i obiteljskog nasilja. Još 2009. napravio je skandal u obiteljskoj kući kada je pod utjecajem alkohola fizički nasrnuo na brata Paola i Brankicu. Oni su tada pozvali policiju koja ga je odvela u postaju, gdje je noć proveo trijezneći se. Zaradio je prijavu zbog nasilja u obitelji, a Brankica je po tko zna koji put odlučila bezuvjetno braniti Mladena. Početkom 2010. godine pred sucem je izjavila da nasilja nije bilo te da su se malo glasnije porječkali. Zahvaljujući njezinom iskazu, Mladen je izbjegao zatvorsku kaznu. 

Pjevač koji često ima problema sa zakonom, već je nekoliko puta optužen za vožnju u pijanom stanju. Zadnji incident poznat javnosti zbio se krajem 2016. godine, kada se zabio svojim skupocjenim automobilom marke Jaguar u betonski stup kuće.