Pjevač Zayn Malik, poznat i kao dečko manekenke Gigi Hadid, u nedavnom razgovoru za britanski Vogue izjavio se kako se odrekao svoje vjere. Naime, Zayn je odgajan kao musliman, no kazao je kako se ne slaže s mnogim pravilima koje mu nalaže njegova vjera.

'Ne vjerujem da treba jesti određenu vrstu mesa, da treba moliti na određeni način ili recitirati molitve na određenom jeziku pet puta dnevno. Ne vjerujem u ništa od toga. Vjerujem da, ako je netko dobra osoba, sve će mu se posložiti na pravi način', priznao je pjevač.

Na pitanje smatra li se muslimanom, Zayn je odgovorio negativno. Odluku da ne želi pripadati određenim kalupima kada je riječ o vjeri, donio je nedugo nakon što su on i Gigi odlučili kako svoju vezu neće stavljati u nikakve kalupe. 'Jako sam sretan što sam je upoznao. Oboje smo odrasli ljudi i nije potrebno da etiketiramo svoj odnos i pretvarati ga u nešto što bi zadovoljilo tuđa očekivanja. Nekoć sam imao vrlo negativan pogled na svijet, a Gigi mi je pomogla da promijenim perspektivu', kazao je.

Podsjetimo, slavna manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik svoju su vezu nakon dvije godine odlučili prekinuti sredinom ožujka ove godine, no samo mjesec dana nakon prekida, svojoj su ljubavi pružili novu priliku i više se ne odvajaju jedno od drugoga.