Story radio
Početna Celebrity 18045 prikaza 27. lipnja 2019.

'Moj brat je mrtav, a Beckhamova djeca su živa'

instagram screenshot.

Šokantne optužbe

Najstariji sin slavnog para Beckham, 20-godišnji Brooklyn, ponovno se našao na meti kritičara, samo nekoliko tjedana nakon što su mediji prestali pisati o njegovoj problematičnoj vezi s 21-godišnjom manekenkom Hanom Cross. Naime, mladi Brooklyn se odlučio putem Instagrama pohvaliti svojim angažmanom na najnovijem projektu, snimanju za automobilsku marku BMW, međutim, njegov potez nije naišao na odobravanja te ga je jedan od pratitelja prozvao u komentarima ispod objavljene fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Brooklyn, koji se osim modelingom bavi i fotografijom, pohvalio se kako je upravo on unajmljen za snimanje posljednje kampanje BMW automobila, a osim onih koji su ga pohvalili bilo je i prozivki kako je do posla došao isključivo zahvaljujući slavnim roditeljima. Jedan pratitelj je otišao korak dalje pa je najstarijeg sina Davida i Victorije usporedio s preminulim bratom, objasnivši kako mu je brat nesretno poginuo na radnom mjestu te da se to nikada ne bi dogodilo nekom od Beckhamove djece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

U raspravu su se dalje uključili i ostali pratitelji koji su pokušali spomenutom komentatoru objasniti kako Brooklyn nije kriv za smrt njegova brata te kako 20-godišnjak, unatoč slavnim roditeljima, ipak radi i sam zarađuje svoje novce. Unatoč prozivkama, Brooklyn se nije osvrtao na negativne komentare te se nastavio ponosno hvaliti najnovijim projektom. 

Komentari