Velike ljubiteljice mode i fashionistice sinoć su se okupile u Tehničkom muzeju Nikole Tesle kako bi dobile prvi pogled na novu kolekciju Aleksandre Dojčinović. 

Modna atmosfera u impozantnom ambijentu muzeja bila je odlična prilika da se pojavi i nekad omiljeno televizijsko lice u glamuroznom izdanju i plijeni poglede. Naravno, riječ je o Moniki Kravić koja se, otkako se povukla s malih ekrana, rijetko pojavljuje u javnosti. U društvu svojih prijateljica Mirne Maras Batinić i Ivane Šole došla je podržati dizajnericu Aleksandru Dojčinović i njenu sedmu samostalnu reviju. 



Zablistala je u crvenoj čipkastoj haljini ukrašenoj resicama od sjajnih perlica koje su predivno plesale pod reflektorima. Dužinom iznad koljena Monika je pokazala svoje isklesane noge, a izborom nude salonki dodatno ih je vizualno produžila. Kako bi naglasak ostao na statement haljini, zalizala je kosu i stavila lice u prvi plan, a modni dodaci uz tako efektnu haljinu nisu bili potrebni. Crvene usne i smokey eyes šminka na očima samo su dodatno naglasile Monikinu prirodnu ljepotu.