Miley Cyrus i Liam Hemsworth možda jesu idiličan zaljubljeni par Hollywooda, no to ne znači da u njihovoj vezi nema mjesta za malo paranoje i "nadzora" s vremena na vrijeme. Pjevačica je u intervjuu sa Howardom Sternom priznala da se zabrine kada njezin zaručnik glumi s atraktivnim kolegicama.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

'Osjetim one neugodne leptiriće u trbuhu. Poznajem sebe i poznajem našu vezu, pa će svi pomisliti da je to je*eno nenormalno. Ali, moj život je nenormalan', rekla je ona. Iako smo navikli na uvijek nasmijanu i provokativnu Miley, izgleda da i nju, kao i mnoge žene muči manjak samopouzdanja.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Stern ju je upitao da li je ikada provjerava Liama dok su razdvojeni i dobio zanimljiv odgovor: 'Imam svoje male špijune, pa ne moram uvijek biti prisutna', našalila se Miley. Par je svoje prve zaruke prekinuo 2013. godine, a nakon toga su se svađali i mirili, da bi na kraju obnovili zaruke i uselili se zajedno u kuću u Malibuu. Tako je nastala i ova Mileyina pjesma o njihovoj vezi: Autor: T.O. Fotografije: Instagram