Izgleda da se Kylie Jenner unatoč tome što je u svojoj obitelji uvijek bila okružena bebama, s vlastitom baš i ne snalazi najbolje. Izvor blizak Kylie, tako je za strane medije otkrio kako je ona potpuno izvan sebe, a da stvar bude još gora, njezin dragi joj baš i ne olakšava.

'Kylie ne zna kome da se obrati jer su svi u njezinoj obitelji vrlo zaposleni, a Travis se ne drži svog dijela dogovora bez obzira koliko ga ona pokušava uvjeriti da joj je potrebna pomoć. Ona doslovno ne zna što učiniti kada Stormi ne želi prestati plakati, pa kaže dadilji da to riješi', kazao je izvor za Radar online. Dodao je kako Kylie mrzi mijenjati pelene te je, navodno, svim svojim prijateljicama rekla kako ne misli imati više djece.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Drugi je izvor prošloga tjedna za strane medije kazao: 'Travis je dobar čovjek, samo što se nije spreman skrasiti ni žrtvovati svoju karijeru'. Podsjetimo, Kylie dugo skrivala svoju trudnoću, a nakon što je rodila priznala je kako je njezina želja bila to skrivati od javnosti, a svima koji su to poštovali javno je zahvalila. 'Žao mi je što sam vas držala u mraku. Razumijem da sam vas vodila po svojim putovanjima, no trudnoća je jedna stvar koju nisam željela odraditi pred cijelim svijetom. Trudnoća je bila predivno, osnažujuće iskustvo koje mi je promijenilo život i stvarno će mi nedostajat', napisala je tada mlada majka.