Maja Šuput ovog vikenda slavi djevojačku večer u Beogradu s najboljim prijateljem te najbližim prijateljicama, a među njima je i Lana Gadža Čermak, unuka generala Ivana Čermaka, koja joj je ujedno i kuma.

Dok je ostatak ekipe veselo nazdravljao šampanjcem, Lana je priznala kako će ona cijeli vikend provesti trijezna jer je trudna. 'Maja Šuput me odabrala kao kumu. Nije mi baš s tim baš pomogla s obzirom na to da moram trpjeti ove žene i ovog jednog muškarca cijeli vikend kao trudnica jedina. E sad nek Bog meni pomogne', priznala je Lana u videu koji je Maja objavila na Instagram storyju.

Lanu javnost pamti kao bivšu djevojku našeg nogometaša Vedrana Ćorluke, s kojim je kratko bila u vezi 2012. godine, nedugo prije nego što je on upoznao sadašnju suprugu Franku Batelić.

Podsjetimo, naša popularna pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput, jučer je na svom Instagram profilu objavila e dugoočekivanu vijest. 'Spremni smo. Moj djevojački vikend upravo počinje', napisala je ushićeno pjevačica. 'Udajem se! Krećemo u najluđi vikend mog života', veselo je rekla u videu kojeg je objavila na Instagram storyju.