Vrućina nas već sve pomalo počinje iritirati te nas tjera na obalu i osvježavanje u moru. Ipak, rijetke su prilike kada si to stvarno možemo priuštiti zbog brojnih obaveza, a produženi vikend idealna je prilika za takav pothvat. Upravo ovih pet dana i domaće poznate djevojke odlučile su iskoristiti za prve ljetne radosti ove godine. Neke su uživale u ljepotama naše obale, a ima i onih koje su se uputile van granica Lijepe naše.

Ecija Ivušić od napornog rada na radiju odmarala se na Pagu, a sve ljepote otoka iskoristila je i kao idealnu lokaciju za stvaranje prvih ljetnih uspomena ove godine. Tako je pozirala na raznim mjestima, a svojim fotografijama oduševila je brojne obožavatelje koji su joj pozavidjeli na zabavnom vikendu.

Renata Sopek s prijateljicama se uputila u Gajac na Pagu gdje su uživale u 'brćkanju' u plićaku i ležanju na plaži. Fantastična četvorka tako je svoje zabavne trenutke odlučila ovjekovječiti fotografijom na kojoj poziraju u plićaku poput sirena. 

Za razliku od Renate i Ecije, Maja je spas od vrućine pronašla na Ibizi gdje se ujedno i jako dobro zabavlja. Beach barovi, bazeni i ostali luksuzan sadržaj glazbenica nije mogla preskočiti, a svoju avanturu podijelila je s obožavateljima na Instagramu. Ipak, ostavljamo prostora činjenici kako možda nije otkrila baš sve, jer  ipak, 'što se dogodi na Ibizi, ostaje na Ibizi'.

Osim Maje, u inozemstvo se uputila i Nevena Rendeli Vejzović. Točnije, HRT-ovka se sa suprugom Makom odvažila na prvo putovanje bez blizanki Lee i Mare, a riječ je o odlasku u New York. Poput pravih turista, simpatični pa obišao je sve što se u New Yorku najprije mora vidjeti, a potom su uživali u svim malim i skrivenim tajnama Velike Jabuke.

Vizažistica Jelena Perić osvježenje je potražila u Zadru, čije je ulice savršeno iskoristila za street style fotografije. 'Hrvatska Kim Kardashian' uživala je u svim blagodatima grada, ali i nekim od najboljih restorana i barova koje ovo divno mjesto nudi. Ne sumnjamo kako se odlično provela!