Kao bomba je prije desetak dana odjeknula vijest da se Donald Trump Junior razvodi od supruge Vanesse Trump. Ipak, sudeći prema najnovijim fotografijama, snimljenim u Bijeloj kući na Uskrsni ponedjeljak par je svojoj ljubavi odlučio dati još jednu šansu. Naime, tijekom cjelodnevnog zbivanja nisu se odvajali jedan od drugoga, cijelo su vrijeme bili nasmijani te su izmjenjivali romantične poglede, prenose strani mediji. 

Od objave vijesti da je Vanessa zatražila razvod, svakodnevno sve više detalja iz njihovog turbulentnog braka dolazi do medija i javnosti. Kao jedan od glavnih razloga zbog kojeg je došlo do velike bračne razmirice, navodi se Donaldova škrtost i to do te mjere da je Vanessa nerijetko morala posuđivati novac od svoje majke. Druga stvar koja je izluđivala Donaldovu suprugu bila je činjenica što ga nikada nije bilo kod kuće. Smetalo ju je i to što se uvijek trudio ostavljati dojam savršenog supruga i oca u javnosti, dok je istina u potpunosti drugačija. U konačnici se saznalo i za Donaldovu nevjeru.

Podsjetimo, uskoro bivši par vezu je brakom okrunio 2005. godine vrlo raskošnim i glamuroznim vjenčanjem. Također, Vanessa i Donald zajedno imaju čak petero djece - Donalda III, Kai Madison, Chloe Sophiju, Tristana Milosa i Spencera.