Pjevačica Lana Jurčević jedna je od aktivnijih osoba iz javnog života na društvenim mrežama, pa se nerijetko snima i u automobilu kada stoji na semaforu ili prije nego krene voziti, no, sudeći po najnovijoj Laninoj objavi, čini se da njeni obožavatelji ipak imaju problem s tim.

Naime, pjevačica je objavila nekoliko videa na Instagramu u kojima pjeva i pleše u automobilu, nakon čega su je pratitelji obasipali porukama. Isprovocirana, jednu od njih odlučila je i objaviti, pa im je održala lekciju. 'Nisam hejter, ali voziš i snimaš... nije baš prikladno', napisao joj je jedan obožavatelj, na što mu je pjevačica odmah odgovorila. 'Kako znaš da vozim? Koji vozač 40 sekundi drži pomfrit u jednoj ruci, a u drugoj mobitel i ne dotakne volan ni u jednom trenutku? Vidi čuda, možda sjedim na suvozačevom sjedalu', odgovorila mu je ljutito Lana, pa je na idućem Storyju objasnila zašto joj je to zasmetalo. 



'Volim kad ljudi pametuju, a donose zaključke bez da tri sekunde razmisle prije nego što lupe nešto. 'Debil sam, neodgovorna i djeca će se ugledati na mene i jednog dana ubiti nekog u prometu kao vozači'. Djecu za početak neka odgajaju roditelji, a ne Instagram, a za kraj, ispeci pa reci. Hvala', očitala je bukvicu obožavateljima.