Jedna od naših najdražih televizijskih lica, Marijana Batinić, nakon radne zime, sa suprugom Matejem Pašalićem i njihovom uskoro četverogodišnjom kći Enom, zaputila se na skijanje. Iako je sve do nedavno skrivala od javnosti svoj privatni život, u posljednje vrijeme objavljuje sve više obiteljskih trenutaka. 'Bravo ljubavi mamina', rekla je ponosno u videu na svom Instagram storyju voditeljica dok je malena Ena učila skijati.

'Prvi post nakon 15 dana. Što reći... Punim baterije', napisala je kraj fotografije na kojoj je pokazala svojim obožavateljima koliko i ona sama uživa u snježnim radostima, te se priprema za nove poslovne projekte. 

Batinić je mnogima pomogla pronaći ljubav u emisiji 'Ljubav je na selu', a sada je još jednom pokazala kako izgleda njezin život otkad je i sama pronašla svoju ljubav. Za Pašalića se udala u siječnju 2015. godine, a njihova kći jedinica će u veljači proslaviti četvrti rođendan. Nikada nije krila da ju majčinstvo oplemenjuje te koliko cijeni svaki trenutak proveden sa svoje dvije ljubavi.