Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, vratila se iz New Yorka u Veliku Britaniju sa svojom bliskom prijateljicom 41-godišnjom Amal Clooney, u 43 milijuna dolara vrijednom privatnom avionu, nakon baby showera na kojem su prisustvovale brojne zvijezde A liste. MailOnline je ekskluzivno potvrdio kako je dar od bračnog para Clooney koštao čak 125 000 dolara.

Naime, Meghan se ukrcala na luksuzni avion samo nekoliko sati nakon završetka zabave u penthouseu u kojem noć košta 75 000 dolara te je time na glasu kao najskuplji hotel u Americi. Stigla je povratnim letom koji košta 250 000 dolara u društvu Amal i njene djece, jednoipolgodišnjih blizancima, djevojčicom Ellom i dječakom Alexanderom. Navodi se kako je ekstravagantni put u Veliku jabuku u sveukupnoj vrijednosti od 500 000 dolara, gdje se pet noći zabavljala i slavila s prijateljima. 

MailOnline je otkrio kako je privatni avion, Gulfstream G450, vlasništva američke tvrtke koja je registrirana na istu adresu u Los Angelesu kao i dvije Clooneyseve filmske tvrtke. No, još uvijek nije jasno, posjeduju li Clooneyjeve avion ili ga samo koriste, stoga se čeka glumčev glasnogovornik kako bi potvrdio točnost informacije.

Inače, Meghan i njen suprug, princ Harry, su se jako zbližili s bračnim parom Clooney, koji su prisustvovali njihovom vjenčanju u Windsoru prošle godine u svibnju, a čak se šuška kako bi mogli biti krsni kumovi kraljevskoj bebi.

I dalje se ne zna je li let bio dar za Meghan od Amal i Georgea, a Kensingtonska palača je danas odbila komentirati tu informaciju.