Kako prenosi TMZ, fotograf William Wilson tuži Justina Biebera zbog incidenta od prije dvije godine kada je 25-godišnji pjevač svojim automobilom naletio na Wilsona u kojemu je fotograf zadobio teške tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila kada je Justin, napuštajući bogoslužje u Beverly Hillsu, automobilom marke Dodge Ram 2500 iz 2017. godine, ne vidjevši Wilsona, pregazio nesretnog fotografa.

S obzirom na to da fotografi mladog pjevača prate svakodnevno, Justin zbog bljeskalica fotoaparata nije vidio Wilsona te ga je nesretno pokupio automobilom. Kanadski pjevač je odmah po događaja izašao iz automobila i ostao s fotografom dok nisu došli bolničari. Iako ozlijeđeni Wilson tada nije tužio pjevača, dvije godine kasnije, stvari su drugačije.

Sada Wilson tvrdi kako je Bieber bio 'nemaran u načinu na koji je izašao na ulicu'. Prema TMZ-u, fotograf kaže kako je zbog nesreće pretrpio 'trajnu onesposobljenost, emocionalnu štetu i opću štetu', koju je njegov odvjetnik kasnije naveo kao 'oštećeni meniskus i kapu na koljenu' zbog čega je morao proći kroz ozbiljne operacije.

Iako ni policija tada nije smatrala kako je pjevač kriv jer se u zapisniku navodi kako su bljeskalice fotoaparata krive za nesretni događaj kao i sam fotograf koji se u trenutku nesreće nalazio na kolniku, ozlijeđeni fotograf je ipak odlučio tužiti 25-godišnjeg pjevača objašnjavajući kako je povod svemu prekid komunikacije s Bieberovim osiguravajućim društvom zbog 'preniske ponude za nanesene ozljede'. S obzirom na pjevačevo loše zdravstveno stanje i javno priznanje kako se bori s depresijom, mnogi strahuju kako bi ovo dodatno moglo naštetiti Justinovom psihičkom stanju. 

Podsjećamo, mladi pjevač kojeg u posljednje vrijeme prate glasine kako se razvodi od supruge, manekenke Hailey Baldwin, putem Instagrama je nedavno poslao javni vapaj u pomoć. 'Samo vas želim obavijestiti o svemu što se trenutno događa, nadajući se da će se još netko pronaći u mojim riječima. Borim se i mučim. Osjećam se nepovezano sa svijetom i jako čudno. Uvijek se oporavim pa se ni sada ne brinem. Samo sam vam se želio javiti i zamoliti vas da se molite za mene. Bog mi daje nadu i vaše mi molitve zaista pomažu. Hvala vam', napisao je tada Bieber.