Nakon svečane ceremonije koja se održala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, a prilikom koje su hrvatski reprezentativac, Vedran Ćorluka i njegova odabranica, domaća glazbenica Franka Batelić, jedno drugome izrekli vječne zavjete i tako svoju ljubav okrunili brakom, svadbena povorka se uputila prema luksuznom imanju Meneghetti, gdje je do jutarnjih sati trajala proslava njihovog najvažnijeg dana. Iako fotografima i novinarima pristup nije bio moguć, Franka i Vedran, kao i mnogi uzvanici, snimili su trenutke bajkovite proslave i podijelili ih na svojim Instagram profilima. 

Tako su primjerice pokazali da je večer otvorena prvim plesom koji su na legendarni evergreen Olivera Dragojevića 'Prije sna' izveli mladenci nakon čega su im se na plesnom podiju pridružili i kumovi. 


Nakon ukusne večere koja se sastojala od vrhunskih istarskih delicija i domaćeg vina, zabava se rasplamsala, a plesni podij ispunio se gostima koje su do jutra zabavljali zarazni taktovi i bezvremenski hitovi u izvedbi Tonyja Cetinskog. 


Njemu se na legendarnu pjesmu Tine Turner, 'Proud Mary', na pozornici pridružila i mladenka koja u duetu sa svojim mladenačkim uzorom nije štedjela glasnice. 


Do kasno ujutro ostali su i hrvatski reprezentativci, kapetan Vatrenih, Luka Modrić i Ivan Perišić koji su na vjenčanje došli u pratnji svojih supruga, Vanje i Josipe. 


U tri ujutro izgledalo je kao da zabava tek počinje, a mladenci i gosti neumorno su pjevali 'Tek je 12 sati' i tako pokazali da se vatrena atmosfera nastavlja jednakim intenzitetom. 

Proslava ipak nije mogla proći i bez njihovog omiljenog ljubimca, psa Oscara kojem su za ovu prigodu stavili simpatičnu crvenu mašnu, a koji je, prema svemu sudeći, najviše bio uzbuđen oko spomenutih delicija. 

Tijekom večeri mladenci su se zasladili tradicionalnom svadbenom tortom koja je imala četiri kata, a bila je ukrašena maslinovim grančicama i bijelim cvijećem.