Tijekom posjeta kraljevske obitelji izložbi cvijeća u Londonu, na kojoj je 37-godišnja vojvotkinja Kate Middleton sudjelovala u projektu 'Back to Nature', 36-godišnji princ William pred kamerom je otkrio presladak nadimak koji ima za svoju kćerku, princezu Charlotte.  U snimci koju je objavila Palača Kensington na društvenim mrežama, William se igra s četverogodišnjom Charlotte i petogodišnjim sinom, princom Georgeom. William je sina pitao koju ocjenu bi dao vrtu, od jedan do deset. 'Dvadeset', odgovorio mu je oduševljeno mali George. 

'Dvadeset od deset? To je jako dobro', našalio se njegov otac. 'Mislim da je mama odradila dobar posao', dodao je, a zatim se okrenuo prema Charlotte. 'Mignonette?', oslovio ju je, a ona se odmah odazvala. Mignonette je izraz koji se koristi za ljubimicu, a potječe od francuske riječi 'mignon', koja znači sladak.

Vrt 'Povratak u prirodu' dizajnirala je Kate, uz nagrađivane krajobrazne arhitekte Andréea Daviesa i Adama Whitea, a namijenjen je okupljanju obitelji i zajednice kako bi se povezali s prirodom. Naime, Kate je prilikom otvaranja izjavila kako čvrsto vjeruje da boravak vani u prirodi s djecom ima ogroman utjecaj na njihovo psihičko i fizičko zdravlje.