Nakon grandioznog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja o kojem je pričao cijeli svijet, došao je red da princeza Eugenie Victoria Helena kaže sudbonosno 'da'. 28-godišnja članica kraljevske obitelji ruku će obećati Jacku Brooksbanku u windsorskoj kapeli Sv. Georgea koja će njezinog oca, vojvode od Yorka, i kraljicu Elizabetu ll. oko tri milijuna britanskih funti. Broj uzvanika seže čak do 850, pišu britanski mediji, a organizacija je pripala čovjeku koji je organizirao vjenčanje Davida i Victorie Beckham, Peregrine Armstrong-Jones.

Uz članove obitelji, brojna poznata lica upotpunit će ovaj veliki dan kraljevskog para pa će tako svoju pozivnicu u sandučiću, među ostalima, pronaći i Amal i George Clooney, Kate Moss, Cara Delevingne, Robbie Williams, Ellie Goulding, Sir Elton John, Eddie Redmayne, James Blunt i, naravno, cijela obitelj Beckham, a uzvanike će pjesmom zabaviti legendarni glazbenik Andrea Bocelli.

Svijet će ovom povijesnom događaju moći svjedočiti zahvaljujući prijenosu uživo na ITV-u, koji će pratiti par od njihova dolaska u kočijama oa sve do kraja ceremonije, baš kao što je to bio slučaj na posljednjem kraljevskom vjenčanju 19. svibnja.