Story radio
Početna Celebrity 5566 prikaza 16. svibnja 2018.

Najbolje odjevene dame Story Hall of Famea

Jelena Rozga
Josip Regović. Jelena Rozga

Iako su se svi posebno uredili za ovu veliku večer, određene su se dame ipak istaknule

Kada je riječ o tulumu godine, dodjeli nagrada Story Hall Of Fame, poznate dame iz ormara izuku najsvečanije toalete kako bi zablistale na crvenom tepihu. Tako je bilo i ove godine u Laubi, kući za ljude i umjetnost gdje se održao još jedan party za pamćenje. Stajlinzi zvijezda savršeno su pratili glamur koji se osjećao u zraku, a svaka se dama istaknula na sebi svojstven način.

Tako je pjevačica Maja Šuput definitivno bila jedna od zamijećenijih na crvenom tepihu, odlučivši se za provokativnu kreaciju izrađenu od prozirne tkanine koja je pažljivo ocrtavala njezine obline. No zahvaljujući crnim detaljima ipak je dovoljno ostavila i mašti. Za Majin ekstravagantan stajling bio je zadužen Marko Grubnić, a čitava je kombinacija bila zaokružena elegantnim detaljima. Tako se Maja odlučila za minimalistički nakit, frizurom je podsjećala na bezvremensku ljepoticu Marilyn Monroe, a na noge je obula lakirane crne cipele na visoku petu.

Maja Šuput | Author: Josip Regović Josip Regović. Maja Šuput Osim Maje, istaknula se i mlada pjevačica Zsa Zsa koja se odlučila za zlatnu haljinu asimetričnog kroja i otvorenih ramena. Točnije, radi se o njezinoj maturalnoj haljini koju je nosila prije pet godina. Haljina je bila ukrašena šljokicama koje su se protezale duž haljine, a elegantne sandale na visoku petu u istoj boji, podigle su ovu kreaciju na još višu razinu. Svoj stajling upotpunila je holivudskom frizurom, a glamurozne lokne osigurale su dodatni volumen njezinoj sjajnoj kosi. Makeup je bio vrlo decentan, a naglasak je bio na očima, kao i usnama koje je pjevačica istaknula tamno crvenim ružem.

Zsa Zsa | Author: Josip Regović Josip Regović. Zsa Zsa

Pohvale za stajling svakako je zaslužila i pjevačica Lea Mijatović koja je zablistala u kreaciji jednoj od omiljenih hrvatskih dizajnera, Ivana Alduka. Tako se pojavila u dugačkoj ljubičastoj haljini koja je sezala do poda. S prednje strane haljina ima detalj od crne čipke koji prekriva prsa i obujmljuje vrat, a pjevačica je oko stuka imala i crni remenčić zbog kojeg se njezina zavidna figura još bolje istaknula. Kosa joj je bila sakupljena u pundžu, dok joj je prednjih par pramenove kosa nježno uokvirivalo lice. Što se tiče makeuopa, naglasak je bio na očima, a na usnama je pjevačica nosila ruž zemljanih tonova.

Lea Mijatović | Author: Josip Regović Josip Regović. Lea Mijatović

Kao i obično na glamuroznim događanjima, jedna od najljepše odjevenih bila je i neponovljiva Jelena Rozga koja se pojavila u svečanoj Arileo crvenoj haljini ravnoga kroja. Predimenzionirana mašna, ušivena na leđima haljine, učinila je ovu kreaciju jedinstvenom i nemogućom za ne primijetiti. Jelena je od nakita odabrala uočljive viseće naušnice kao i narukvicu, a makeupom je najviše naglasila usne, pa se odlučila za crveni ruž u istoj nijansi kakve je bila i njezina haljina. I u Jeleninoj kosi bio je vidljiv dašak holivudskog glamura koji je čitav stajling učinio još svečanijim.

Jelena Rozga | Author: Josip Regović Josip Regović. Jelena Rozga

Glumica Petra Kurtela odlučila se za bajkovitu ružičastu haljinu nalik onima kakve su krojene za princeze. Svilena haljina dubokog dekoltea odlično je pristajala mladoj mami, kojoj je ovo jedan od rijetkih izlazaka otkako je dobila sinčića Relju.  Za njezin bajkoviti stajling zaslužna je bila stilistica Ivana Karapanža koja je pomno pazila na svaki detalj. Petrina frizura i makeup bili su decentni i u potpunosti usklađeni s haljinom, dok su se na njezinu licu isticale samo usne naglašene crvenim ružem.

Petra Kurtela | Author: Josip Regović Josip Regović. Petra Kurtela

Komentari