"Jubin ga ja...jubin ga ja, mog na zemji anđela, jubin ga ja, žeju srca svojega, kad bi ruke sklopila, za njeg san se molila, samo Bog to zna...", stihovi su ih mjuzikla "Naša bila štorija", koja je sinoć premijerno izvedena u Splitu, a kojima je naša estradna zvijezda Severina na društvenim mrežama izrazila ljubav prema najvažnijem muškarcu u njezinom životu - sinu Aleksandru. Fotografija je "zaradila" više od 3300 lajkova. Inače, u životu Severine Kojić i njezinog supruga Igora posljednjih dana sve se vrti oko Splita. Uoči premijere dugo očekivanog mjuzikla Nene Ninčevića i Gorana Karana pjevačica i njezina obitelj uživali su u Splitu, o čemu svjedoče i fotografije koje je ovaj par objavio na Instagramu.

My treasure 🌅

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

  Inače, kako je jučer Severina proslavila 45. rođendan, brojne kolege i prijatelji iskoristili su to da joj javno čestitaju. Kristina Đanić učinila je to objavom zajedničke fotografije s pjevačicom i dvorane Gripe, gdje je došla bodriti i supruga Giuliana, koji igra jednu od glavnih uloga u mjuziklu.

Sretan rođendan Seve 🎉🎉🎉#nasabilastorija @ivoperkusic @severina

Objavu dijeli Kristina Đanić (@kiki_pulsar)

I blogerica Hana Tabaković na svojem se Instagram profilu pohvalila objavom fotografije s pjevačicom, otkrivši tako i djelić atmosfere na proslavi rođendana.
Autor: D. P. Fotografije: Story arhiv i društvene mreže