Story radio
Početna Celebrity 2198 prikaza 01. kolovoza 2018.

Najglamurozniji događaj u regiji dolazi u Sarajevo

Story Hall of Fame nakon Zagreba širi se dalje

Proslava jubilarnog, 16.-og rođendana najutjecajnijeg celebrity časopisa STORY, održat će se u četvrtak, 9.8.2018., od 20.00h u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Časopis Story kao najmoćniji celebrity časopis u Hrvatskoj već godinama organizira party Story Hall of Fame u Zagrebu. Riječ je o najglamurnoznijem i najvažnijem događaju na hrvatskoj celebrity sceni kojeg zvijezde glazbe, filma, sporta, televizije, mode, te ostali sudionici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, te se za njega mjesecima unaprijed pripremaju.

Tako je bilo i na ovogodišnjem Story Hall of Fameu u Zagrebu o kojem se s oduševljenjem pričalo još danima nakon. Osim već poznatih kategorija i dobitnika kipića, na Urban Jungle partyju vidjeli smo koje dame imaju najbolje plesne pokrete, koje briljiraju u odijelima, a i tko su oni koji su ostali pjevati do dugo u noć.

 

 | Author: Josip Regović Josip Regović.

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, crveni tepih stiže u Sarajevo i to 9.kolovoza gdje će  Story ove godine prirediti veličanstvenu proslavu s temom događanja - Story Urban Jungle. Biti će zanimljivo vidjeti tko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Storyjeva partyja.

Osim što nas očekuje predivan provod i prekrasan ambijent Story će prvi put dodijeliti i nagrade Hall of fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, a 10 novih dobitnika kući će ponijeti originalnu statuu, djelo suvremenog umjetnika Ivana Fijolića.

“Na veličanstvenoj zabavi u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine dodijeliti ćemo nagrade najistaknutijim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, dizajnerima, redateljima, sportašima... U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, bit će to početak nove prelijepe tradicije koja će se također s nestrpljenjem iščekivati. “  rekla je Zrinka Ferina, glavna urednica Storyja.

Ivan Alduk u društvu poduzetnice Ivane Delač ??olo, voditeljice Ane Radišić te pjevačica Lee Mijatović i Pamele Ramljak na Story Hall of Fameu | Author: Ivan Alduk u društvu poduzetnice Ivane Delač ??olo, voditeljice Ane Radišić te pjevačica Lee Mijatović i Pamele Ramljak na Story Hall of Fameu

Za najglamurozniji party u godini već se naveliko pripremaju i naši celebrityji, ponajprije poznate dame koje su već odabrale u kojim će kreacijama prošetati Storyjevim crvenim tepihom. O brojnim iznenađenjima večeri čitatelji će moći čitati u tiskanom izdanju Storyja od 22. kolovoza, gdje će ujedno vidjeti i ekskluzivne fotografije samog partyja.

Komentari