Najglamurozniji događaj u regiji sinoć je prvi put došao je u Sarajevo, a riječ je o Story Hall of Fameu koji se već nekoliko godina tradicionalno održavao samo u Zagrebu. Bašta Zemaljskog muzeja točno u 20 sati otvorila je svoja vrata, a s tim činom zaživio je i red carpet Sarajevo Story Hall of Fame partyja. Ove smo godine slavlje našeg 16. rođendana odlučili proširiti van granica, a da smo učinili pravu stvar, svjedoče brojna poznata lica koja su do ranih jutarnjih sati feštala na najluđem afterpartyju u regiji.
Prije samog partyja prethodila je dodjela prestižnih nagrada, a čitav program ne bi bio tako zabavan da ga nisu vodili Nives Ivanković i Enis Bešlagić koji su briljirali kao voditeljski par i osvojili simapatije uzvanika.
Nakon podjeljenih nagrada i službenog dijela Hall of Famea, uslijedio je afterparty na kojem su zvijezde i njihove pratnje do dugo u noć rasplesali veseljaci iz grupe Film Music Orkestar. Tako su svi na trenutak zaboravili na bolne noge od visokih potpetica, vrućinu i brige te uživali u zabavi s pedigreom do čije smo reprize iduće godine već počeli odbrojavati dane.