Sanja Vejnović karijeru je počela s 14 godina u jugoslavenskim filmovima, ubrzo su je otkrili turski redatelji i pozvali da zaigra u njihovim televizijskim spektaklima i naglo je postala međunarodna zvijezda. Njezina bogata karijera traje dulje od četiri desetljeća i danas je jedno od omiljenih lica iz domaćih obiteljskih serija.

Iako je ljetos proslavila 56. rođendan, Sanji Vejnović malo tko bi dao te godine. Domaća glumica to je dodatno potvrdila objavljenom fotografijom na Instagramu na kojoj je u prvom planu njezin bujni dekolte. Dok neki tvrde da je ovo njezino najizazovnije izdanje do sada, drugi nisu propustili prokomentirati svečanu haljinu koja se prostire oko Sanje. Fotografiju pogledajte ovdje

Svoju tajnu mladolikog izgleda Sanja je nedavno otkrila za Story: 'Od djetinjstva sam fizički vrlo aktivna, moram biti u pokretu pa danas idem na satove joge i uvijek nešto radim po kući. Volim gimnasticirati i plesati. Prije godinu dana išla sam na boks, ali izdržala sam nekoliko mjeseci jer su to fizički vrlo zahtjevni treninzi i mislim da to više nije za mene'. 

Glumica iskreno priznaje i kako se trudi hraniti što zdravije: 'Dugo sam imala brz metabolizam, ali to se s godinama promijeni. Trenutačno sam prvi put na reduciranoj prehrani pa pazim što i kada jedem. Volim slatko, ali pokušavam se disciplinirati i kuhati što zdravije'.