Story radio
Početna Celebrity 5229 prikaza 15. travnja 2019.

Najpoznatija 'Dadilja' pokazala kako danas izgleda

Profimedia.

Svi je pamte po ulozi Fran Fine

Najpoznatija 'Dadilja' na svijetu, 61-godišnja Fran Drescher, prije 25 godina žarila je i palila malim ekranima, a zahvaljujući mladolikom izgledu, nitko joj ne bi pripisao godine koje je napunila. Naime, na svom Instagram profilu, Fran je objavila fotografiju s glumicom Renee Taylor, koja je utjelovila njezinu televizijsku majku i oduševila publiku diljem svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on

Lijepa Fran kraj fotografije je komentirala kako je bila na premijeri predstave u kojoj glumi 86-godišnja Renee, a očito je kako su sve ove godine ostale bliske. Inače, glumicu Fran Drescher javnost će uvijek pamtiti po njezinoj ulozi dadilje Fran Fine u humorističnoj seriji 'Dadilja'.

Ova uloga glumici je donijela slavu, a nedvojbeno je kako je u svemu najveću ulogu odigrala njezina vrckasta narav, specifičan glas i pomalo neobičan izgled za jednu dadilju. Serija u kojoj se Fran zaposli kod Broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda kao dadilja njegovo troje djece, Maggie, Brightona i Grace. Publiku diljem svijeta nasmijavala je sarkastičnim humorom i scenama iz svakodnevnog života ispričanih na šaljiv način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on

Komentari