Najpopularnija srpska modna blogerica Zorana Jovanović Zorannah sve više vremena provodi u Zagrebu, a navodno je razlog tomu što je u vezi s Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna i vlasnika Europatradea Marijana Šarića, piše 24 sata. Naveli su kako su im djevojke koje dominiraju noćnim životom u Zagrebu potvrdile da su se 29-godišnja Zorannah i Mateo doimali bliskim kada su ih srele u jednom narodnjačkom klubu, a srpski Blic piše da je Mateo prije desetak dana bio gost na Zorannahinoj rođendanskoj proslavi u Beogradu, što dodatno potvrđuje ove navode. 

Nakon što je prošle godine prekinula vezu sa 33-godišnjim nogometašem Danijelom Miličevićem, koju je opisala kao 'katastrofalnu', Zorannah nije željela govoriti o svom ljubavnom životu niti o svojim čestim odlascima u Zagreb, a jednom prilikom je na You tubeu izjavila 'da će o tome pričati kada dođe vrijeme'. Kraće vrijeme bila je u vezi sa 27-godišnjim sinom pjevača Halida Muslimovića, Enisom, a mediji su je povezivali i s nogometašima, 25-godišnjim Lazarom Markovićem i 25-godišnjim Lolom Smiljanićem te sa 40-godišnjim košarkašem Markom Jarićem, bivšim suprugom manekenke Adriane Lime, ali i sa 33-godišnjim sinom Lepe Brene, Fillipom Živojinovićem. 

Zorannah je od nepoznate djevojke postala najpopularnija influencerica društvenih mreža sa skoro 900 tisuća pratitelja, snimivši video u kojem je otkrila da je izgubila roditelje, prvo oca, zbog čega je upala u depresiju, a četiri godine kasnije zbog teške bolesti ostala je i bez majke. Međutim, uspjela je pobijediti depresiju. Danas obožavateljice prate i imitiraju svaki njen svaki korak na društvenim mrežama, od stylinga, poza do životnog stila. Uvijek na sebi ima bogatu kolekciju brendiranih torbica Valentina, Chanela, Guccija i Diora, a osim brendova voli i putovati.  

U modne vode bacila se sa svega 19 godina, kad je upisala studij u Italiji. Prvo je pokrenula blog po uzoru na Amerikanku Hannah, zatim je 2012. YouTube počela 'osvajati' videima s make-up savjetima te snimkama s luksuznih putovanja koji imaju više od 40 milijuna pregleda. Najaktivnija je na Instagramu jer joj donosi ogromnu zaradu. Za svega nekoliko objava naplaćuje koliko prosječni profesor u srednjoj školi zaradi u mjesec dana. Nakon što je na društvenim mrežama ispričala sve o svom iskustvu estetskog zahvata povećanja grudi, brojne su je djevojke imitirale te ispovijestima na videima pokušale privući publiku na svoje profile društvenih mreža. 

Zorannah je izdala i tri knjige i napravila liniju parfema. Los Angeles joj je, kazala je, drugi dom jer tamo 'čovjek ne može biti loše volje', a obožava i New York gdje ju je majka često vodila dok je bila dijete.  Zavoljela je i Zagreb jer je, kaže, 'fotogeničan', a svakako joj, moglo bi se zaključiti, postao još draži otkako je upoznala Matea.