Domaća pjevačica, Franka Batelić, proteklih dana zaista uživa. Osim što se putem svog Instagram profila pohvalila kako je snimila spot za novu pjesmu u svom Labinu, danas ima još jedan veliki razlog za slavlje. Naime, supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca, 33-godišnjeg Vedrana Ćorluke, slavi 27. rođendan. 'Moj poklon. Sretan mi rođendan', objavila je putem društvenih mreža uz fotografiju sa psom Oskarom, ne skrivajući osmijeh.

S obzirom na to da se trenutni član Lokomotive nedavno vratio u Hrvatsku na godišnji odmor, ne sumnjamo kako danas neće na poseban način proslaviti Frankin rođendan. Oboje su putem Instagram storyja otkrili kako se nalaze na pučini Jadranskog mora, nedaleko Kornata, ali su pri tome ostali tajanstveni gdje točno idu. 

Podsjećamo, Franka i Vedran su se vjenčali prošle godine u srpnju, a da je cijeli svoj život tvrdila kako se nikada neće udati, Franka je priznala u razgovoru za Story. 'Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe', objasnila je. Inače, ovaj sretan bračni par od samih početaka veze živi na relaciji Zagreb-Moskva, a svaki slobodan trenutak koriste kako bi ga proveli zajedno.