Obitelj Dvornik danas slavi važan događaj, a riječ je o prvom rođendanu najmlađe članice slavne splitske obitelji. Kći blogerice Ella Dvornik, malena Balie Dee, danas navršava jednu godinu, a ponosna majka i otac Charles van sebe su od sreće što njihova malena izrasta u preslatku, sretnu i zdravu djevojčicu. Kći pokojnog Dina Dvornika nije se mogla suzdržati da sa svima ne podijeli ovaj važan trenutak u životu njezine miljenice pa joj je iskrene želje izrazila i na društvenim mrežama.

'Sretan prvi roćkas našoj Pikuleti. Ne mogu vjerovati da je već godina prošla. Živila ti nama još sto godina, Balie Dee', napisala je Ella na Facebooku. Uz iskrene i dirljive riječi, mlada majka je podijelila nekoliko fotografija, uključujući onu iz rodilišta prije nego li je malena stigla na svijet, kao i njezine prve fotografije te jednu fotografiranu na današnji dan. Vremenska lenta sačinjena od fotografija pokazuje kako se Balie Dee mijenjala kroz prethodnih 365 dana, a Ellini obožavatelji oduševljeni su njezinom čestitkom kojoj su se i sami pridružili izrazivši su neke od svojih iskrenih želja i lijepih riječi.

Uz ponosnu mamu, ni baka Danijela Dvornik nije mogla odoljeti da svojoj, kako ju od milja zove Pikuleti javno ne izrazi najljepše želje i iskrenu ljubav. Tako je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju sa svojom prvom unukom uz dirljive riječi: 'Od trenutka od kada je došla na ovaj svijet, daje nam osmijehe, radost i neizmjernu sreću. Mi joj to vraćamo u ogromnim količinama. Prva godina je tu! Radujemo se i budućim godinama.'

Ella je svoje je prvo dijete rodila u nedjelju 12. studenoga u 1:34 u privatnom Rodilištu & poliklinici Podobnik u Zagrebu, a porođaj je trajao nevjerojatnih 51 sata. I ona i zaručnik Charles Pearce od tada su sretniji no ikada, a svoje obiteljske zgode i nezgode par redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama gdje je Balie već sad postala prava mala zvijezda.