Holivudska glumica Angelina Jolie svaki trenutak provodi s djecom jer uskoro će ih morati prepustiti bivšem suprugu, glumcu Bradu Pittu. Naime, prema pisanju Daily Maila, 44-godišnjakinja uskoro odlazi u Novi Meksiko, gdje će krenuti sa snimanjem novog projekta. Budući da joj je dulji rastanak od djece sve bliži, Angelina ne može sakriti emocije te svojoj šestero djece nastoji čim više ugoditi prije nego ode.  

Tako je, sudeći po fotografijama, jedna od najljepših žena na svijetu izvela svoje dvije kćeri 11-godišnju Vivienne i 14-godišnju Zaharu u shopping. Angelina je opet pokazala svoju zavidnu liniju, ali i dobar ukus za modu. Ljetne vrućine podnosi noseći haljinu do poda boje bijele kave, dok je jedna od kćeri bila u plavkastom kombinezonu, a druga u standardnim trapericama i bijeloj majici. No, s njima je u pratnji bio i nepoznati muškarac.

Podsjetimo, nakon razvoda 2016., ovo je Angelini prvi duži rastanak od djece, a 55-godišnjem Bradu će ovo biti odlična prilika za druženje s djecom s obzirom da je, kako pišu strani mediji, uvijek imao ograničeno vrijeme za posjete. Osim dvije kćeri, Brad i Angelina imaju još četvero djece, 17-godišnjeg Madoxa, 15-godišnjeg Paxa, 13-godišnju Shiloh i 11-godišnjeg Knoxa.