Simpatična HRT-ova voditeljica Barbara Kolar na svoju je veliku žalost rekla zbogom svojoj velikoj ljubavi - Jadranskoj obali. Koliko joj je ovaj rastanak teško pao, pokazala je na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju na kojoj po posljednji put ove godine pozira pored mora držeći svog ljubimca u rukama.

'Uvijek prekratko', napisala je Barbara pored fotografije te dodala hashtagove 'Zbogom Dalmacijo, ljetu mome je kraj' te 'Bar je pas sretan što se ide doma'. Nakon što su se u komentarima oglasili mnogi njezini obožavatelji, voditeljica je još otkrila kako joj odlazak s mora oduvijek teško pada. 'Otkad znam za sebe povratak s mora je najtužniji dan u godini', požalila se. 

Podsjetimo, Barbara je ove godine spas od vrućina odlučila potražiti na nekoliko lokacija, pa je obišla neke od najljepših dijelova Mediterana. 'Ove godine odmor po mom guštu - otoci! Malo grčki, malo dalmatinski. Također, puno sunca i plivanja uz malo kulture i obilazaka znamenitosti', otkrila je nedavno Barbara za Story.hr te istaknula što je za nju najbolji dio ljeta: 'Meni je ljetni odmor stvarno - odmor. Bez previše izlazaka koji zahtijevaju punu ratnu spremu.'

Iako je godišnji odmor za nju nažalost došao svome kraju, simpatična HRT-ovka i voditeljica 'Jutarnjeg showa' na Anteni Zagreb, nesumnjivo je napunila baterije za nove poslovne pobjede.

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on