Zlatna tekvondašica Ana Zaninović i njezin odabranik Duje Đapić krstili su svog 'velikog dečka', sina Tomu. Prvi sakrament četveromjesečni Toma primio je u crkvi Gospe od milosrđa na Žnjanu. 'Sve je prošlo jako dobro i po planu. Nakon crkvenog obreda dan smo obilježili zajedničkim ručkom kojem je prisustvovalo četrdesetak ljudi', otkrila je Ana za Story.hr. 

Kumstvo je pripalo bliskom članu obitelji s Dujine strane, 'Za Tominog kuma odabrali smo Dujinog prvog rođaka Antu', otkrila je Ana te dodala kako malenom nisu nadjenuli krsno ime već su ga krstili kao Tomu Đapića. Ana je za ovu prigodu odjenula čipkastu bijelu haljinu i već nekoliko sezona vrlo popularne cipele koje potpisuje dizajner Valentino, dok je Duje spario sivi sako, bijelu košulju i tamnoplave hlače. Baš poput roditelja, i Toma bio je dotjeran - majka ga je odjenula u malo plavo odijelo.

Podsjetimo, Ana je Tomu rodila 5. prosinca, samo mjesec dana nakon što je njezina sestra blizanka, Lucija Zaninović, na svijet donijela malenog Ervina, kojeg je dobila sa suprugom Nalom Kuzmanićem. Kako su sestre rodile u razmaku od mjesec dana, moguće je očekivati kako će i Lucija i Nal svom sinu uskoro također omogućiti da dobije svoj prvi sakrament poput malenog Tome.

Foto: Instagram