Između Rihanne i Drakea navodno je ponovno proradila ljubavna kemija nakon dodjele Oscara protekle nedjelje.

Jedan od najmoćnijih hollywoodskih parova Beyonce i Jay Z organizirali su proslavu nakon Oscara, na koju su pozvali neke od najvećih zvijezda, poput Adelle, Alexa Rodrigueza, Rihanne i Drakea.

Najveće iznenađenje na partyu bilo je to što su svu pažnju ukrali Rihanna i Drake, koji su se, prema tvrdnjama sudionika, zalijepili jedno za drugoga na plesnom podiju i jako dobro zabavljali. 

Kao da im to nije bilo dovoljno, pjevačica i reper u pratnji svog društva slučajno su se susreli i pored kupaonice, rekao je jedan izvor, te su lijepo popričali i bili jako ljubazni jedno prema drugom.

'Bili su odlično raspoloženi i nije bilo napetosti, oboje su fino popričali i proveli nekih desetak minuta u razgovoru', ispričao je izvor. Drugi pak izvor tvrdi kako je njihovo zabavljanje bilo strogo prijateljski, i da se nije činilo da ima interesa za nešto više, ni s njene, ni s njegove strane. 

Pjevačica i reper su se prvi put upoznali 2009., a sve do 2016. pratile su ih glasine o romantičnoj vezi. Međutim, Rihanna je tada sve negirala navodeći da su samo jako dobri prijatelji. Drake je 2013. u emisiji kod "Ellen DeGeneres" bio pitan je li u vezi s Rihannom, na što se samo nasmijao i rekao: 'Sjajna djevojka, imali smo naš trenutak'.